Korte samenvatting landelijke wachtersdag

Als u na het zien van deze samenvatting benieuwd bent geworden naar wat Bas van Twist, Albert de Hoop en Bart Repko met ons wilden delen op deze landelijke wachtersdag, houdt dan de wachtersite in de gaten want de komende weken zijn in drie afleveringen, de volledige opnames hiervan te zien op wachters.nu

Een reactie op “Korte samenvatting landelijke wachtersdag”

  1. Gerrit Karssen zegt:

    een bijzondere dag, eigenlijk een gezegende dag, wat ik wij hebben gehoord deze dag en de dagen er na geloof ik dat HIJ YESHUA spoedig komt, en dat velen Zijn Wonderlijke evenementen zullen zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>