Kristalnacht monument

‘Kristalnacht herdenking’

Zondag 8 november was er een herdenking, georganiseerd door het platform ‘stop racisme en uitsluiting’ (onder andere gefinancierd door de Stichting Democratie en Media, erfgenaam van het ‘Het Parool’) een linkse alternatieve herdenking van de ‘Kristalnacht’ bij het Joods verzetsmonumen (hoek Amstel/Zwaneburgwal) naast de Stopera in Amsterdam, met 3 extreem linkse sprekers, waaronder Haneen Zoabi, het Palestijns parlementslid van de Knesset in Israel.

De week ervoor hebben we een mail laten uitgegaan met de oproep aan alle wachters van Nederland en België, om bij de herdenking aanwezig te zijn, en hier is op een prachtige manier gehoor aan gegeven! De wachters waren volop aanwezig en hebben, staande in de autoriteit van Vader, de overheden en machten van de onzienlijke wereld flink de ‘stuipen op het lijf gejaagd’

Het was een echte Gideonsbende, we stonden als een cordon (±40 tot 50) slurpers om de bezoekers heen, met de ramshoorn in de rechterhand en het tweesnijdend zwaard in de linkerhand en lieten van ons horen als het nodig was, machtig was het om voor ‘Israel’ in de bres te staan en Vader te herinneren aan zijn belofte!

Het verdere verloop en indrukken van de middag kunt u opdoen uit de onderstaande filmpjes en een artikel uit Het Parool:

Kristalnacht monument

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>