‘WachtersONSIE’ – Papendrecht

Een WachtersONSIE (‘selfie’) van de wachtersavond in Papendrecht.

Afgelopen (zonnige) vrijdagavond zijn Roelien, Tom en Ethnan naar de wachtersavond bij Koos & Margot Unger geweest. Om 18.45 uur belden wij aan bij huize Unger in Papendrecht en Koos heette ons welkom met een big smile! Na Margot te hebben geknuffeld, voelden we ons direct bij hen thuis in hun gezellige woning. Er stond een prachtig gedekte tafel klaar, heel gezellig. Na ons kwam iedereen binnen en na elkaar te hebben voorgesteld en begroet namen we plaats aan tafel en hebben we in de omarming met Israel het ingaan van de Sjabbat gevierd, heel ongedwongen en liefdevol. Daarna heerlijk gegeten met elkaar; wat een feestelijk begin van de Sjabbat! Na de maaltijd was het tijd om te strijden, we hebben de sjofar geblazen en uitgebreid Vader herinnerd aan zijn beloftes voor onze grote Joodse broer. Heel bijzonder en krachtig om zo met elkaar voor Israel in de bres te staan, heerlijk! Na afsluiting met een gezamenlijke proclamatie en het blazen van de sjofar was er natuurlijk koffie (of thee) met een gevaarlijk lekker chocolaatje. Na nog even uitgebreid te hebben nagepraat, over van alles en nog wat, hebben we weer afscheid van elkaar genomen met een (Jeruzalem)hug en een groepsfoto (waarvan hieronder het resultaat) en zijn we weer op weg gegaan naar Westzaan. Het was echt een prachtige avond! We zijn trots op deze krachtige wachters!

WachtersONSIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>