‘WachtersONSIE’ – Soest

Een WachtersONSIE (‘selfie’) van de wachtersavond in Soest.

Maandagavond 13 juli waren Roelien, Petra (een wachter, die bij ons op bezoek was uit Friesland) en Tom op de wachtersavond bij Rien en Hanneke Koert, echte no-nonsense wachters in Soest! Elke 2e maandagavond van de maand, om 19.30 uur voeren ze de strijd tegen “overheden en machten” in de onzienlijke wereld en herinneren Vader aan hetgeen hij heeft belooft voor onze grote Joodse broer.
Het was een krachtige avond; eerst onder het genot van een lekker kopje koffie/thee met koekje of chocolaatje (uit Israel☺) in hun gezellige huis (ze zijn kortgeleden verhuisd uit Delft) even elkaar leren kenne. Om half acht begon Rien met het proclameren van Jesaja 62 en barsten we los, het was bijzonder om met deze twee lieve wachters, op hun nieuwe stek, Vader te lofprijzen met onze proclamaties! Na gezamenlijk om 20.30 uur, met Zefanja 3 vanaf vers 14 te hebben afgesloten en de sjofar laten horen, zijn we weer op weg gegaan naar Westzaan, met een dankbaar gevoel en vernieuwde kracht, dat we in de bres hebben mogen staan voor Israel en dat we weer enthousiaste wachters hebben leren kennen in Soest, die elke maand hun huis open stellen voor de Gideons bende, dank U Vader!

WachtersONSIE Soest

Een reactie op “‘WachtersONSIE’ – Soest”

  1. Rien Koert zegt:

    We kijken met veel warmte terug aan deze avond.
    Leuk om zo bemoedigd te worden.
    Rien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>