Auschwitz

Wachtersreis Auschwitz 22-24 mei 2015

Van 22-24 mei (Pinksterweekend) gaan we met 40 wachters naar Concentratiekamp ‘Auschwitz’ in Polen. We willen deze bijzondere reis maken met respect en vanuit het besef dat wij niet zomaar ‘wachter’ zijn.

Daniel 9:16b Want om onze zonden en om de overtredingen van onze voorouders, (zijn en) worden Jeruzalem en Uw volk te schande gemaakt bij alle volken om ons heen.

Wij willen voor onze grote Joodse broer onvoorwaardelijk in de bres staan en de naam van Vader groot maken en strijden tegen de oversten en machten in de onzienlijke wereld, de hemelse gewesten!


Programma:

Vrijdag 22 mei om ± 14.00 uur vertrekken we van Schiphol en ongeveer 1,5 uur later landen we in Polen, op de luchthaven van Krakau staat een bus voor ons klaar die ons brengt naar het hotel aan de rand van Krakau, daar kun je je settelen op je hotelkamer en zullen we gezamenlijk een ‘wachtersavond’ houden met Sjabbatsviering (vanuit de omarming met Israel), diner, proclamatie en natuurlijk gezellig samenzijn!

De volgende morgen staat, na het gezamenlijk ontbijt, de bus (met Nederlands sprekende gids) voor ons klaar die ons naar Auschwitz brengt. In Auschwitz zullen we de twee concentratiekampen bezoeken en dat zal een onuitwisbare indruk achterlaten, ook zullen wij in het tweede kamp, gezamenlijk de beloften van herstel proclameren voor Israel, voor onze grote Joodse broer!

Na deze indrukwekkende ervaring gaan wij weer, met de bus, naar ons hotel. Hier zullen wij het diner gebruiken en (gezamenlijk) de avond doorbrengen. De volgende morgen, na het ontbijt, staat de bus gereed voor een bezoek aan de Joodse wijk van Krakau. s’Middags om 16.30 uur zullen wij weer vanaf de luchthaven van Krakau vertrekken naar Schiphol, en de volgende morgen is het de tweede pinksterdag en kun je lekker bijkomen van alle indrukken!

De prijs voor deze reis is € 415,- per persoon, als je een 1 persoons kamer wilt, is er een toeslag van € 65,- (wij zullen proberen alleenreizenden met iemand anders samen op 1 kamer te plaatsen indien gewenst)

Er zijn al 32 aanmeldingen en er is totaal ruimte voor 40 personen, als je met ons mee wilt laat het dan spoedig weten, dit i.v.m. de reservering van vlucht, hotel enzovoort.

VOL=VOL

Groet, Tom & Roelien en Ethnan
Voor meer informatie en/of opgave mail thomas@wachters.nu

2 reacties op “Wachtersreis Auschwitz 22-24 mei 2015”

 1. Coos starreveld zegt:

  Is er nog plaats?

 2. Edith Kwant zegt:

  Goede morgen Wachters,

  Al 25 jaar is het mijn grote wens Auschwitz te bezoeken. Niet eerder is er ruimte geweest te kunnen gaan. Maar nu is de tijd en heel, heel graag zou ik meegaan.

  Graag hoor ik van u,

  Shalom en groet Edith Kwant-Noordsij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>